Turbófeltöltők felújítása
29 éves tapasztalattal!

Cégünk 29 éves tapasztalattal vállalja minden típusú turbófeltöltő (változó geometriás is) minőségi és rövid határidejű felújítását, javítását. A felújítás során csak megbízható forrásból származó, az eredetivel megegyező minőségű alkatrészeket használunk fel, és a gyártók által előírt technológiákat és világszínvonalú gépeket alkalmazunk. Tevékenységünket a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyével (engedélyszámunk: H-13-04-3920), és MSZ EN ISO 9001:2009 minőségügyi szabvány előírásai szerint végezzünk.

Turbófeltöltők értékesítése
gyári, gyárival megegyező minőségű

A gyári, vagy a gyárival megegyező minőségű után gyártott, valamint felújított turbófeltöltőkkel is foglalkozunk. A különböző gyártmányú új turbók beszerzését rövid határidőn belül (általában 1-2 munkanap) vállaljuk. A leggyakoribb típusok esetén a felújított cseredarabot raktárkészletünkről tudjuk biztosítani ügyfeleink számára. Kérésre természetesen a házhoz szállítás is megoldható az ország egész területén.

Turbófeltöltő részegységek, alkatrészek
értékesítése

Cégünk gyári, és után gyártott, minőségi turbófeltöltő alkatrészek értékesítésével is foglalkozik. A gyors ügyintézés érdekében az ország egyik legnagyobb raktárkészletével rendelkezünk, így a leggyakrabban előforduló típusokhoz azonnal tudunk megoldást kínálni. Az esetleges különleges kéréseket is rövid határidővel tudjuk teljesíteni.

Tengelyek, középrészek, kompresszor lapátok, javító készletek, hátfalak, csapágyházak, és egyéb alkatrészek mérettől, és típustól függetlenül készletről, vagy rövid határidővel.

szaktanacsadas

Szaktanácsadás

24 éves tapasztalatunkra alapozva, cégünk magasan képzett munkatársai révén szívesen nyújt segítséget bármilyen turbófeltöltővel kapcsolatos kérdésben. Kérjük forduljon kollégáinkhoz bizalommal.

Egyedi turbók készítése

Cégünk vállalja turbófeltöltők egyedi átépítését, tuningját a megrendelői igények szerint. Bővebb felvilágosításért, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal.

  • turbointernational
  • mitsubishi turbocharger
  • Melett turbocharger
  • Kts turbo logo
  • holset turbocharger
  • garrett turbo
  • BorgWarner turbocharger